door Ellesvandervleuten | jun 25, 2024
Neurohoreca & Tablescape: Hoe restaurant- en tafelindeling het bestelgedrag van gasten beïnvloed In dit artikel lees je welke technieken je kunt toepassen in de restaurant- en tafelindeling om de beleving van gasten te optimaliseren en de besteding te...
door Ellesvandervleuten | mei 24, 2024
Waarom Neuromarketing in de Horeca Toepassen? Hoe Neurohoreca je Omzet kan Verhogen We horen de term steeds vaker: neurohoreca. Ofwel: de toepassing van neuromarketing in de horeca. Maar waarom zou je als horecaondernemer neurohoreca moeten overwegen? In dit artikel...
door Ellesvandervleuten | nov 23, 2023
Tast is het ondergeschoven kindje binnen sensory marketing Gastenreis optimalisatie Dit is deel 2 van de miniserie over sensory horeca op Food Inspiration Dunkin Donuts wist met een simpele geurverstuiver de verkoop met 26% te verhogen. Onderzoeker Milliman bewees dat...