Op maat gemaakt voor jou en jouw team
Op zoek naar een spreker voor je event, een leuke bedrijfstraining om je team te prikkelen of een inspiratiesessie? Tijdens onze incompany masterclass nemen we jou en jouw team op een interactieve manier mee in de wereld van science-based horeca. Op een verrassend manier wordt duidelijk hoe irrationeel wij mensen eigenlijk zijn. In vogellucht delen we de tofste en meest praktische inzichten op het gebied van science-based horeca.
Omdat elk publiek anders is worden de presentaties op maat gemaakt. Hieronder vind je een greep uit de onderwerpen die we kunnen tackelen.
Een introductie van Neurohoreca
We beginnen met een aantal
praktische experimenten en
voorbeelden die mooi laten zien hoe ons brein eigenlijk werkt. We blijken namelijk een stuk irrationeler dan we zelf denken.
Meer Omzet met je Menukaart
Hoe zorg je met kleine aanpassingen ervoor dat de keuzes van gasten op subtiele wijze worden gestuurd naar de meest margerijke gerechten?
Sfeer &
Beleving
Wist je dat de keuze achtergrondmuziek je drankomzet met tot wel veertig procent kan laten stijgen? In dit blok leer je hoe je alle zintuigen kunt prikkelen voor een totaalbeleving.
De Online Guest Journey
De keuze voor een restaurant begint vaak online. Spreekt jouw website de bezoeker aan? Dan is de kans groot dat ze voor jouw zaak kiezen. Raakt het emotioneel niet de juiste snaar? Dan kan je het met zoveel concurrentie tegenwoordig vergeten.
Verwachtingen & Ervaringen
“Verwachtingen van onze gasten overtreffen”; een vaak gehoorde zin. Maar wat zijn die verwachtingen eigenlijk in het brein van de gast? In dit blok leer je op wat voor manieren verwachtingen ervaringen kunnen beïnvloeden. Wist je dat een duurdere wijn altijd beter smaakt?
Sociale
Beïnvloeding
Mensen beïnvloeden mensen. In dit blok leer je hoe gasten elkaar beïnvloeden, maar ook hoe horecamedewerkers met kleine subtiele aanpassingen in hun werk een betere beleving kunnen bezorgen en meer omzet kunnen genereren. En met plezier nog ook!
Publicaties
Hongerig
naar kennis?
Toen ik zag wat voor grote effecten kleine aanpassingen in de horeca konden hebben wist is meteen: dit moeten meer mensen weten!
Het probleem? Ga maar eens door wat wetenschappelijke artikelen heen en je raakt al gauw verstrengeld in een jungle aan moeilijke termen, symbolen en cijfers.
Precies daarin lag voor mij de uitdaging. Na honderden artikelen, boeken en onderzoeken doorgespit te hebben heb ik een flinke database opgebouwd aan praktische inzichten. Tips die ik maar al te graag met horecaliefhebbers deel.
Ready for

Vrijblijvend eens sparren over hoe jij je omzet kunt verhogen? Let’s talk!