Science-based Menukaart Optimalisatie

Science-based Menukaart Optimalisatie

.
.

Zelfde menukaart, meer omzet

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: wij mensen zijn hartstikke irrationeel. Verreweg het grootste deel van onze keuzes maken we op de automatische piloot. 

Doordat we zo veel beslissingen op de automatische piloot maken, worden onze keuzes door allerlei onbewuste factoren beïnvloed. Ook de keuze voor een bepaald gerecht. Kennen we deze onbewuste factoren, dan kunnen we de keuzes van gasten optimaliseren voor meer omzet, én een betere gastbeleving.

Ontvang de gratis Neurohoreca Menukaart Quick Scan

Ontdek hoeveel winst je op dit moment nog laat liggen

Succesverhaal

+2,9% Omzet door

Science-based

Menu Optimalisatie

Herberg Sint Petrus

Hoe ga jij je

menukaart optimaliseren?

Klaar om je menukaart naar een hoger niveau te tillen? Kies het traject dat het beste bij jou en jouw zaak past.

Ontvang de gratis Neurohoreca Menukaart Quick Scan

Ontdek hoeveel winst je op dit moment nog laat liggen

Wist je dat?

Hoe groter de fysieke prijs, hoe groter de mentale prijs? Geef je je prijs fysiek kleiner weer, dan voelt 'ie mentaal ook kleiner!

\

Wist je dat?

Wist je dat de zwaarte van een menukaart invloed heeft op de kwaliteitsperceptie? Hoe zwaarder de menukaart, des te hoger de kwaliteitsperceptie.

\

Ready for take-off?

Vrijblijvend eens sparren over hoe jij je omzet kunt verhogen? Let’s talk!