door Ellesvandervleuten | jun 25, 2024
Neurohoreca & Tablescape: Hoe restaurant- en tafelindeling het bestelgedrag van gasten beïnvloed In dit artikel lees je welke technieken je kunt toepassen in de restaurant- en tafelindeling om de beleving van gasten te optimaliseren en de besteding te...
door Ellesvandervleuten | mei 24, 2024
Waarom Neuromarketing in de Horeca Toepassen? Hoe Neurohoreca je Omzet kan Verhogen We horen de term steeds vaker: neurohoreca. Ofwel: de toepassing van neuromarketing in de horeca. Maar waarom zou je als horecaondernemer neurohoreca moeten overwegen? In dit artikel...
door Ellesvandervleuten | mei 7, 2024
Omzet verhogen in de horeca: Zo doe je dat! Het is de nummer 1 uitdaging in de horeca: omzet verhogen. In dit artikel lees je hoe je met eenvoudige neurohoreca technieken je horeca-omzet structureel kunt verhogen. Leestijd: 6 minuten In dit artikel lees je: Wat...
door Ellesvandervleuten | nov 23, 2023
Neurohoreca; zelfde menu, meer omzet? Menukaart optimalisatie Neuromarketing. Misschien heb je de term wel eens gehoord. Misschien ook niet. Maar dat je er al eens mee in aanraking bent geweest, is vrijwel zeker. Elles van der Vleuten is dagelijks bezig met het...