Menu Engineering anno 2024: De Zin en de Onzin

Menu Engineering anno 2024: De Zin en de Onzin

Menu Engineering anno 2024: De Zin en de Onzin Menu-engineering. Slapers, winnaars, hardlopers en verliezers; de kans is groot dat je de termen regelmatig tegenkomt. Leuk, zo’n inzicht in de marges en populariteit van gerechten, maar wat kun je er vevolgens mee?...
Optimaliseer je menukaart met deze neurohoreca tips

Optimaliseer je menukaart met deze neurohoreca tips

Optimaliseer je menukaart met deze neurohoreca tips Dat de menukaart één van de belangrijkste zaken is in restaurants, daar zijn de meesten het over eens. Het speelt een cruciale rol in de beleving van de gast, én bepaalt voor een groot deel de omzet. Met neurohoreca...
Zelfde menukaart, meer omzet

Zelfde menukaart, meer omzet

2,9% Hogere Besteding door Menukaart Optimalisatie Menukaart optimalisatie Van de een op de andere dag de besteding voor een hoofdgerecht met 2,9% verhogen. Klinkt best goed, toch? We gingen bij Herberg Sint Petrus aan de slag met het optimaliseren van de menukaart,...