Meer omzet

met science-based

            horeca

Meer omzet met science-based horeca

We zijn hartstikke

irrationeel.

Jij ook.

Verreweg het grooste deel van onze keuzes komt onbewust tot stand. Ook de keuze om naar een bepaald restaurant te gaan of een specifiek gerecht te kiezen. Dat maakt ons hartstikke gevoelig voor allerlei onbewuste invloeden. Ken je het brein, dan weet je hoe je gedrag een duwtje in de juiste richting kunt geven. Niet alleen voor meer omzet, maar ook voor een betere gastbeleving.

Succesverhaal

+2,5% Omzet door

Science-based

Menu Optimalisatie

Herberg Sint Petrus

Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken. In de wetenschap is dat vaak genoeg bewezen. Ook in de horeca. Het mooie aan al deze inzichten? Ze zijn eenvoudig toepasbaar en kosten niet meer tijd, geld of mankracht. 

Meer omzet met

science-based horeca 

Meer omzet met

science-based horeca 

Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken. In de wetenschap is dat vaak genoeg bewezen. Ook in de horeca. Het mooie aan al deze inzichten? Ze zijn eenvoudig toepasbaar en kosten niet meer tijd, geld of mankracht.

Ready for take-off?

Vrijblijvend eens sparren over hoe jij je omzet kunt verhogen? Let’s talk!