
Meer omzet
met science-based
horeca
Meer omzet met science-based horeca







We zijn hartstikke
irrationeel.
Jij ook.
Verreweg het grooste deel van onze keuzes komt onbewust tot stand. Ook de keuze om naar een bepaald restaurant te gaan of een specifiek gerecht te kiezen. Dat maakt ons hartstikke gevoelig voor allerlei onbewuste invloeden. Ken je het brein, dan weet je hoe je gedrag een duwtje in de juiste richting kunt geven. Niet alleen voor meer omzet, maar ook voor een betere gastbeleving.
Succesverhaal
+2,5% Omzet door
Science-based
Menu Optimalisatie
Herberg Sint Petrus
Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken. In de wetenschap is dat vaak genoeg bewezen. Ook in de horeca. Het mooie aan al deze inzichten? Ze zijn eenvoudig toepasbaar en kosten niet meer tijd, geld of mankracht.
Meer omzet met
science-based horeca
Meer omzet met
science-based horeca
Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken. In de wetenschap is dat vaak genoeg bewezen. Ook in de horeca. Het mooie aan al deze inzichten? Ze zijn eenvoudig toepasbaar en kosten niet meer tijd, geld of mankracht.
Ready for

Vrijblijvend eens sparren over hoe jij je omzet kunt verhogen? Let’s talk!